Председателят на ДМА – София Димитър Стоянов беше избран за делегат в Общото събрание на адвокатите от страната (ОСАС) на проведените този уикенд в САК избори за най-висшия форум на адвокатурата. Адв. Стоянов е един от 87-те кандидати, които получиха изискуемото от закона пълно мнозинство от гласувалите и бяха избрани още от първия тур.

В неделя, 3 февруари, от 9 до 14 ч. в сградата на САК в Търговския дом, на бул. “Витоша” №1А, ще бъде проведен втори тур, на който трябва да бъдат попълнени останалите 65 незаети места от квотата на САК в ОСАС. На допълнителния избор избрани ще бъдат кандидатите, получили най-много гласове без значение дали получените гласове са повече от половината от участвалите в гласуването.

От ДМА – София бихме искали да призовем отново за подкрепа на нашите кандидати – членове на УС на Дружеството и други адвокати, които от УС препоръчваме и които са допуснати до участие във втория тур. Подкрепените от ДМА – София кандидати са (номерът отразява мястото в бюлетината на съответния кандидат):

№13 адв. Йорданка Бекирска – член на УС на ДМА – София

№19 адв. Росен Рашков

№36 адв. Христо Копаранов – зам.-председател на ДМА – София

№47 адв. Олег Динев

№48 адв. Александър Динев

№81 адв. Стоян Кожухаров

№92 адв. Александра Стеркова – секретар на ДМА – София

№128 адв. Маргарита Димитрова

Това съобщение има информативна цел. Всеки адвокат от САК, разбира се, е свободен да гласува в изборите за делегати за ОСАС според собственото си убеждение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *